Muhallebi yaparken sadece su kullanarak nasıl lezzetli bir tatlı elde edebileceğinizi merak ediyor musunuz? Öncelikle nişasta ve suyu karıştırarak başlayıp, ardından şeker eklemeyi unutmamalısınız. Sıcak ateşte sürekli karıştırarak pişirirken, kaynadığında vanilin ve tuzu ekleyerek lezzetini artırabilirsiniz. Son olarak, istediğiniz kıvama geldiğinde buzdolabında soğutma sürecini beklemelisiniz. Peki, muhallebiyi süslerken hangi malzemeleri kullanmayı düşünüyorsunuz? Hindistan cevizi veya meyve sosları hoş bir dokunuş katabilir!
Muhallebi yaparken sadece su kullanarak nasıl lezzetli bir tatlı elde edebileceğinizi merak ediyor musunuz? Öncelikle nişasta ve suyu karıştırarak başlayıp, ardından şeker eklemeyi unutmamalısınız. Sıcak ateşte sürekli karıştırarak pişirirken, kaynadığında vanilin ve tuzu ekleyerek lezzetini artırabilirsiniz. Son olarak, istediğiniz kıvama geldiğinde buzdolabında soğutma sürecini beklemelisiniz. Peki, muhallebiyi süslerken hangi malzemeleri kullanmayı düşünüyorsunuz? Hindistan cevizi veya meyve sosları hoş bir dokunuş katabilir!
Cevap yaz