Muhallebili irmik toplarını yapmayı denediniz mi? Hem görsel hem de lezzet açısından gerçekten etkileyici bir tatlı olduğu kesin! Özellikle muhallebiyi hazırlarken süt yerine badem sütü veya hindistan cevizi sütü kullanmanın lezzeti artırabileceğini duydum, bu gerçekten ilginç bir fikir. Peki, hindistan cevizinin yerine fındık veya ceviz kullanmayı düşündünüz mü? Ayrıca, topları dinlendirmek için buzdolabında bekletmenin lezzeti nasıl artırdığını merak ediyorum. Deneyimlerinizle bu konuda neler söyleyebilirsiniz?
Muhallebili irmik toplarını yapmayı denediniz mi? Hem görsel hem de lezzet açısından gerçekten etkileyici bir tatlı olduğu kesin! Özellikle muhallebiyi hazırlarken süt yerine badem sütü veya hindistan cevizi sütü kullanmanın lezzeti artırabileceğini duydum, bu gerçekten ilginç bir fikir. Peki, hindistan cevizinin yerine fındık veya ceviz kullanmayı düşündünüz mü? Ayrıca, topları dinlendirmek için buzdolabında bekletmenin lezzeti nasıl artırdığını merak ediyorum. Deneyimlerinizle bu konuda neler söyleyebilirsiniz?
Cevap yaz