Portakallı kadayıflı muhallebiyi yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Kadayfın fırında altın rengini alması için ne kadar süre pişirmeyi planlıyorsunuz? Muhallebiyi koyulaştırırken karıştırmayı aksattığınızda ne gibi bir sonuçla karşılaştınız? Servis öncesi soğutma süresini yeterli buluyor musunuz, yoksa daha uzun bekletmeyi mi tercih edersiniz? Bu tatlının sunumunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?
Portakallı kadayıflı muhallebiyi yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Kadayfın fırında altın rengini alması için ne kadar süre pişirmeyi planlıyorsunuz? Muhallebiyi koyulaştırırken karıştırmayı aksattığınızda ne gibi bir sonuçla karşılaştınız? Servis öncesi soğutma süresini yeterli buluyor musunuz, yoksa daha uzun bekletmeyi mi tercih edersiniz? Bu tatlının sunumunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?
Cevap yaz