Antep fıstıklı muhallebiyi yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Sütü ısıtma ve şekerin erimesi sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? İrmik eklerken topaklanmayı önlemek için başka hangi yöntemler uygulanabilir? Vanilin ve tereyağını eklerken muhallebinin kıvamı nasıl olmalı? Ayrıca, Antep fıstıklarını kavurmanın lezzete etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Soğutma aşamasında dikkat edilmesi gerekenler var mı? Tarifi uyguladıktan sonra nasıl bir sonuç aldınız?
Antep fıstıklı muhallebiyi yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Sütü ısıtma ve şekerin erimesi sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? İrmik eklerken topaklanmayı önlemek için başka hangi yöntemler uygulanabilir? Vanilin ve tereyağını eklerken muhallebinin kıvamı nasıl olmalı? Ayrıca, Antep fıstıklarını kavurmanın lezzete etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Soğutma aşamasında dikkat edilmesi gerekenler var mı? Tarifi uyguladıktan sonra nasıl bir sonuç aldınız?
Cevap yaz