Sütlü vişneli muhallebiyi yapmayı düşündüğünüzde, bu adımları takip etmek oldukça pratik. Öncelikle süt ve şekerle başlayıp, ardından pirinç ununu eklemek, muhallebiyi kıvamlı hale getirmek için önemli. Vişneleri hazırlamak ve üzerine koymak da lezzetini artırıyor. Peki, bu tatlıyı yaparken kullandığınız vişne taze mi yoksa dondurulmuş mu? Ayrıca, nişasta eklemek kıvamı daha da yoğunlaştırmak için iyi bir fikir olabilir. Kendi damak tadınıza göre şeker miktarını ayarlayarak denemek de hoş bir seçenek. Sizin için bu tarifin en keyifli kısmı hangisi?
Sütlü vişneli muhallebiyi yapmayı düşündüğünüzde, bu adımları takip etmek oldukça pratik. Öncelikle süt ve şekerle başlayıp, ardından pirinç ununu eklemek, muhallebiyi kıvamlı hale getirmek için önemli. Vişneleri hazırlamak ve üzerine koymak da lezzetini artırıyor. Peki, bu tatlıyı yaparken kullandığınız vişne taze mi yoksa dondurulmuş mu? Ayrıca, nişasta eklemek kıvamı daha da yoğunlaştırmak için iyi bir fikir olabilir. Kendi damak tadınıza göre şeker miktarını ayarlayarak denemek de hoş bir seçenek. Sizin için bu tarifin en keyifli kısmı hangisi?
Cevap yaz