Muhallebili baklavanın yufkasını yaparken en çok zorlandığım kısım yufkaların ince açılmasıydı. Özellikle şeffaf bir görüntü elde etmek için ne kadar dikkat etmem gerektiğini bilmiyordum. Sizce yufkaların inceliği ne kadar önemli? Ayrıca, yufkaların yapışmaması için un serpmek gerçekten işe yarıyor mu? Deneyimlerinizden yola çıkarak bu konuda tüyolar verebilir misiniz?
Muhallebili baklavanın yufkasını yaparken en çok zorlandığım kısım yufkaların ince açılmasıydı. Özellikle şeffaf bir görüntü elde etmek için ne kadar dikkat etmem gerektiğini bilmiyordum. Sizce yufkaların inceliği ne kadar önemli? Ayrıca, yufkaların yapışmaması için un serpmek gerçekten işe yarıyor mu? Deneyimlerinizden yola çıkarak bu konuda tüyolar verebilir misiniz?
Cevap yaz