Kuru incir muhallebisini yapmayı düşündüğümde, öncelikle hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ettim. Bu tarifte özellikle kuru incirin tatlandırıcı olarak nasıl kullanıldığını öğrenmek beni heyecanlandırdı. Peki, incirleri yumuşatmak için sıcak suya bekletmek gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, tam yağlı süt kullanmanın muhallebiyi nasıl etkilediğini merak ediyorum. Eğer denemek isterseniz, püre kıvamı alması için nişastayı nasıl açmalıyım? Bu tarifin püf noktalarını uyguladığınızda gerçekten lezzetli bir sonuç elde edebilir miyim?
Kuru incir muhallebisini yapmayı düşündüğümde, öncelikle hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ettim. Bu tarifte özellikle kuru incirin tatlandırıcı olarak nasıl kullanıldığını öğrenmek beni heyecanlandırdı. Peki, incirleri yumuşatmak için sıcak suya bekletmek gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, tam yağlı süt kullanmanın muhallebiyi nasıl etkilediğini merak ediyorum. Eğer denemek isterseniz, püre kıvamı alması için nişastayı nasıl açmalıyım? Bu tarifin püf noktalarını uyguladığınızda gerçekten lezzetli bir sonuç elde edebilir miyim?
Cevap yaz