Kakaolu krem şantili muhallebiyi yaparken hangi adımlara dikkat etmem gerektiğini merak ediyorum. Özellikle un ve kakaoyu eklerken topaklanmaması için nasıl bir karıştırma tekniği uygulamalıyım? Ayrıca, krem şantiyi hazırlarken hangi süt sıcaklığını kullanmalıyım? Son aşamada soğutma süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bekletmek mi daha iyi sonuç verir?
Kakaolu krem şantili muhallebiyi yaparken hangi adımlara dikkat etmem gerektiğini merak ediyorum. Özellikle un ve kakaoyu eklerken topaklanmaması için nasıl bir karıştırma tekniği uygulamalıyım? Ayrıca, krem şantiyi hazırlarken hangi süt sıcaklığını kullanmalıyım? Son aşamada soğutma süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bekletmek mi daha iyi sonuç verir?
Cevap yaz