Kadayifli muhallebiyi büyük borcamda yapma sürecinde en çok hangi aşamada zorlandınız? Kadayifların pişirilmesi ya da muhallebinin kıvamını tutturmak mı daha zorlayıcıydı? Ayrıca, tatlıyı hazırladıktan sonra misafirlerinizin tepkilerini merak ediyorum, özellikle de kadayıfın çıtırlığı ile muhallebinin yumuşaklığı birleştiğinde nasıl bir lezzet deneyimi yaşadılar?
Kadayifli muhallebiyi büyük borcamda yapma sürecinde en çok hangi aşamada zorlandınız? Kadayifların pişirilmesi ya da muhallebinin kıvamını tutturmak mı daha zorlayıcıydı? Ayrıca, tatlıyı hazırladıktan sonra misafirlerinizin tepkilerini merak ediyorum, özellikle de kadayıfın çıtırlığı ile muhallebinin yumuşaklığı birleştiğinde nasıl bir lezzet deneyimi yaşadılar?
Cevap yaz