Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Özellikle muhallebiyi hazırlarken sürekli karıştırmanın önemini vurgulamanız çok faydalı. Peki, bisküvileri ıslatmanın ne kadar süre bekletilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Ayrıca krem şantiyi hazırlarken sütün soğuk olmasının kılavuzluğuyla daha iyi bir kıvam elde etmek, pratikte nasıl bir fark yaratıyor? Deneyimlerinizi paylaşmanız çok ilginç olurdu.
Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Özellikle muhallebiyi hazırlarken sürekli karıştırmanın önemini vurgulamanız çok faydalı. Peki, bisküvileri ıslatmanın ne kadar süre bekletilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Ayrıca krem şantiyi hazırlarken sütün soğuk olmasının kılavuzluğuyla daha iyi bir kıvam elde etmek, pratikte nasıl bir fark yaratıyor? Deneyimlerinizi paylaşmanız çok ilginç olurdu.
Cevap yaz