Çilek püreli muhallebi yaparken en çok hangi aşamada zorlandın? Çilekleri püre haline getirmek mi, yoksa muhallebiyi pişirmek mi daha zor oluyor sence? Ayrıca, tarifte tereyağı kullanmayı tercih ettin mi yoksa daha hafif bir alternatif mi düşündün? Sunum aşamasında taze çilek veya nane yaprakları ile süsleme yapmanın tatlıya kattığı güzelliği nasıl buluyorsun?
Çilek püreli muhallebi yaparken en çok hangi aşamada zorlandın? Çilekleri püre haline getirmek mi, yoksa muhallebiyi pişirmek mi daha zor oluyor sence? Ayrıca, tarifte tereyağı kullanmayı tercih ettin mi yoksa daha hafif bir alternatif mi düşündün? Sunum aşamasında taze çilek veya nane yaprakları ile süsleme yapmanın tatlıya kattığı güzelliği nasıl buluyorsun?
Cevap yaz