Sürekli tatlı yapmayı seven biri olarak, sütün kaynatılması ve ardından un ile şekerin eklenmesi aşamasında dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Özellikle pürüzsüz bir kıvam elde etmek için ne gibi yöntemler uygulamak gerekir? Ayrıca, vanilin ve pekmez eklenirken hangi aşamada karıştırılmalı ki lezzet daha yoğun olsun? Son olarak, bu tatlının üzerine eklemek için en sevdiklerin hangi kuru yemişleri tercih edersin?
Sürekli tatlı yapmayı seven biri olarak, sütün kaynatılması ve ardından un ile şekerin eklenmesi aşamasında dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Özellikle pürüzsüz bir kıvam elde etmek için ne gibi yöntemler uygulamak gerekir? Ayrıca, vanilin ve pekmez eklenirken hangi aşamada karıştırılmalı ki lezzet daha yoğun olsun? Son olarak, bu tatlının üzerine eklemek için en sevdiklerin hangi kuru yemişleri tercih edersin?
Cevap yaz