Bu sütün ve kakaonun birleşimiyle ortaya çıkan muhallebiyi yaparken hangi aşamada en çok zorlandınız? Sütü kaynatmakta dikkatli olmak gerektiği yazıyor ama bazen kaynadığını anlamakta zorlanabiliyorum. Ayrıca, nişastayı eklerken nasıl bir kıvam elde etmeyi bekliyorsunuz? Bu tatlının yoğunluğunu ayarlamak için başka ne gibi ipuçlarınız var? Denediğinizde nasıl bir sonuç aldınız, lezzeti tam istediğiniz gibi mi oldu?
Bu sütün ve kakaonun birleşimiyle ortaya çıkan muhallebiyi yaparken hangi aşamada en çok zorlandınız? Sütü kaynatmakta dikkatli olmak gerektiği yazıyor ama bazen kaynadığını anlamakta zorlanabiliyorum. Ayrıca, nişastayı eklerken nasıl bir kıvam elde etmeyi bekliyorsunuz? Bu tatlının yoğunluğunu ayarlamak için başka ne gibi ipuçlarınız var? Denediğinizde nasıl bir sonuç aldınız, lezzeti tam istediğiniz gibi mi oldu?
Cevap yaz