Muhallebili petibör tatlısını ilk kez denemek isteyen biri olarak, nasıl bu kadar kolay ve lezzetli bir tatlı yapıldığını merak ediyorum. Bisküvilerin muhallebiyi nasıl güzel bir şekilde taşıyacağı ve üzerine serpilecek hindistan cevizinin tatla nasıl bir bütünlük sağlayacağı konusunda düşüncelerim var. Bu tatlıyı hazırlarken en çok hangi aşamada dikkat etmem gerektiğini merak ediyorum. Özellikle muhallebiyi yaparken kıvamını nasıl ayarlayabilirim? Ayrıca, üzerine kakao yerine başka bir şey denemek mümkün mü? Bu tatlıyı farklı malzemelerle zenginleştirmek için önerilerin var mı?
Muhallebili petibör tatlısını ilk kez denemek isteyen biri olarak, nasıl bu kadar kolay ve lezzetli bir tatlı yapıldığını merak ediyorum. Bisküvilerin muhallebiyi nasıl güzel bir şekilde taşıyacağı ve üzerine serpilecek hindistan cevizinin tatla nasıl bir bütünlük sağlayacağı konusunda düşüncelerim var. Bu tatlıyı hazırlarken en çok hangi aşamada dikkat etmem gerektiğini merak ediyorum. Özellikle muhallebiyi yaparken kıvamını nasıl ayarlayabilirim? Ayrıca, üzerine kakao yerine başka bir şey denemek mümkün mü? Bu tatlıyı farklı malzemelerle zenginleştirmek için önerilerin var mı?
Cevap yaz