Muhallebili bisküvili pasta yaparken bisküvileri süte ıslatmanın tam da ölçüsünü nasıl ayarlıyorsunuz? Fazla bekletince dağılma riski olduğunu biliyorum ama az ıslatınca da lezzeti tam oturmuyor. Bu konuda ne önerirsiniz? Ayrıca, muhallebiyi çırparken pürüzsüz olmasını sağlamak için özel bir teknik veya zaman var mı? Merak ettiğim diğer bir nokta ise, pastayı buzdolabında bekletmenin verdiği kıvamı tam olarak nasıl hissediyoruz? Beklemek zor mu geliyor?
Muhallebili bisküvili pasta yaparken bisküvileri süte ıslatmanın tam da ölçüsünü nasıl ayarlıyorsunuz? Fazla bekletince dağılma riski olduğunu biliyorum ama az ıslatınca da lezzeti tam oturmuyor. Bu konuda ne önerirsiniz? Ayrıca, muhallebiyi çırparken pürüzsüz olmasını sağlamak için özel bir teknik veya zaman var mı? Merak ettiğim diğer bir nokta ise, pastayı buzdolabında bekletmenin verdiği kıvamı tam olarak nasıl hissediyoruz? Beklemek zor mu geliyor?
Cevap yaz