Kadayifli muhallebi tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Kadayifların kavrulması ve muhallebiyi hazırlarkenki adımlar oldukça net. Özellikle üzerindeki hindistan cevizi ile servisi düşündüğümde, misafirlerime sunarken çok hoş bir görüntü oluşturacak gibi geliyor. Kendi tatlılarında farklı dokular ve tatlar denemek isteyenler için de önerilen kakao ve tarçın eklenmesi fikri çok ilginç. Bu tarifin yaz aylarında serinletici bir alternatif sunması da benim için büyük bir artı. Acaba bu tarifin püf noktaları nelerdir, muhallebiyi daha akışkan ya da daha koyu yapmak için başka neler deneyebilirim?
Kadayifli muhallebi tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Kadayifların kavrulması ve muhallebiyi hazırlarkenki adımlar oldukça net. Özellikle üzerindeki hindistan cevizi ile servisi düşündüğümde, misafirlerime sunarken çok hoş bir görüntü oluşturacak gibi geliyor. Kendi tatlılarında farklı dokular ve tatlar denemek isteyenler için de önerilen kakao ve tarçın eklenmesi fikri çok ilginç. Bu tarifin yaz aylarında serinletici bir alternatif sunması da benim için büyük bir artı. Acaba bu tarifin püf noktaları nelerdir, muhallebiyi daha akışkan ya da daha koyu yapmak için başka neler deneyebilirim?
Cevap yaz