Gerçek saray muhallebisi tarifini okurken, bu lezzetli tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle gül suyu ile süslenmesi fikri çok hoşuma gitti. Süt ve şekeri kaynatırken dikkatli olmak gerektiğini biliyor muydunuz? Peki, tereyağını eklerken tam olarak ne kadar erimesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, muhallebiyi kalıptan çıkarırken herhangi bir ipucu var mı? Bu tatlının gerçekten özel günlerde tercih edilmesi, onun ne kadar özel bir lezzet olduğunu gösteriyor. Sizce bu tarifte başka hangi malzemeler eklenebilir?
Gerçek saray muhallebisi tarifini okurken, bu lezzetli tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle gül suyu ile süslenmesi fikri çok hoşuma gitti. Süt ve şekeri kaynatırken dikkatli olmak gerektiğini biliyor muydunuz? Peki, tereyağını eklerken tam olarak ne kadar erimesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, muhallebiyi kalıptan çıkarırken herhangi bir ipucu var mı? Bu tatlının gerçekten özel günlerde tercih edilmesi, onun ne kadar özel bir lezzet olduğunu gösteriyor. Sizce bu tarifte başka hangi malzemeler eklenebilir?
Cevap yaz