Muhallebili kadayıfı ilk kez denemek istiyorum ama yumurta kullanılmadığını öğrendiğimde çok hoşuma gitti. Özellikle yaz aylarında serin serin yenmesi gerektiği vurgulanmış, bu da tam aradığım bir tatlı. Kadayıfı fırında pişirip üzerine muhallebiyi döktükten sonra dinlendirdiğimizde nasıl bir lezzet elde edileceğini çok merak ediyorum. Antep fıstığı ile süslemenin de güzel bir dokunuş olacağı kesin, acaba evdekiler bu tarif hakkında ne düşünecek? Ayrıca, süt yerine badem sütü kullanarak vegan versiyonunu denemek de harika bir fikir. Sizce bu tatlıyı misafirlerime sunarsam beğenirler mi?
Muhallebili kadayıfı ilk kez denemek istiyorum ama yumurta kullanılmadığını öğrendiğimde çok hoşuma gitti. Özellikle yaz aylarında serin serin yenmesi gerektiği vurgulanmış, bu da tam aradığım bir tatlı. Kadayıfı fırında pişirip üzerine muhallebiyi döktükten sonra dinlendirdiğimizde nasıl bir lezzet elde edileceğini çok merak ediyorum. Antep fıstığı ile süslemenin de güzel bir dokunuş olacağı kesin, acaba evdekiler bu tarif hakkında ne düşünecek? Ayrıca, süt yerine badem sütü kullanarak vegan versiyonunu denemek de harika bir fikir. Sizce bu tatlıyı misafirlerime sunarsam beğenirler mi?
Cevap yaz