Krem şantinin muhallebiye eklenmesi için en uygun aşamanın muhallebiyi ocaktan aldıktan sonra soğutma işlemi gerçekleştirilmesi olduğu belirtilmiş. Peki, bu süre zarfında muhallebiyi ne kadar bekletmek gerekiyor? Ayrıca, krem şantinin önceden hazırlanması gerektiği vurgulanmış, ama bu hazırlık aşamasında hangi tekniklere dikkat etmek lazım? Krem şantinin eklenmesi sırasında orantılı ekleme yapmanın önemi nedir? Bu noktalar, tatlının lezzetini nasıl etkiliyor?
Krem şantinin muhallebiye eklenmesi için en uygun aşamanın muhallebiyi ocaktan aldıktan sonra soğutma işlemi gerçekleştirilmesi olduğu belirtilmiş. Peki, bu süre zarfında muhallebiyi ne kadar bekletmek gerekiyor? Ayrıca, krem şantinin önceden hazırlanması gerektiği vurgulanmış, ama bu hazırlık aşamasında hangi tekniklere dikkat etmek lazım? Krem şantinin eklenmesi sırasında orantılı ekleme yapmanın önemi nedir? Bu noktalar, tatlının lezzetini nasıl etkiliyor?
Cevap yaz