Kabak muhallebisini ilk kez denemek istiyorum ama kabakla yapılan bir tatlı düşündüğümde aklımda belirsizlik var. Gerçekten bu tatlı lezzetli mi? İçindeki malzemeler sağlıklı mı? Ayrıca, kabak muhallebisini hazırlarken dikkat edilmesi gereken püf noktaları var mı? Sütün yerine bitkisel süt kullanmak gerçekten tatlıyı etkilemez mi? Eğer bu tatlının yapımında zorluk yaşarsam, alternatif bir tarif öneriniz var mı?
Kabak muhallebisini ilk kez denemek istiyorum ama kabakla yapılan bir tatlı düşündüğümde aklımda belirsizlik var. Gerçekten bu tatlı lezzetli mi? İçindeki malzemeler sağlıklı mı? Ayrıca, kabak muhallebisini hazırlarken dikkat edilmesi gereken püf noktaları var mı? Sütün yerine bitkisel süt kullanmak gerçekten tatlıyı etkilemez mi? Eğer bu tatlının yapımında zorluk yaşarsam, alternatif bir tarif öneriniz var mı?
Cevap yaz