İrmikli pirinç unlu muhallebiyi ilk defa deneyecek biri olarak, bu tarifin adımları oldukça net görünüyor. Sütü ısıtırken dikkat etmem gerektiği ve kuru malzemeleri karıştırmanın önemini anlıyorum. Ayrıca, pişirme sırasında sürekli karıştırmanın muhallebiyi topaklanmadan hazırlamak için kritik olduğunu öğrenmek güzel. İki saat buzdolabında soğutma süresi biraz uzun gibi, ama sabretmek gerektiğini biliyorum. Hindistan cevizi veya kakao ile süsleme fikri de oldukça çekici. Bu tarifin sağlıklı ve besleyici bir alternatif sunduğunu duymak, denemek için beni daha da motive ediyor. Sizce, bu muhallebiyi yaparken en çok hangi malzeme tat üzerinde fark yaratır?
İrmikli pirinç unlu muhallebiyi ilk defa deneyecek biri olarak, bu tarifin adımları oldukça net görünüyor. Sütü ısıtırken dikkat etmem gerektiği ve kuru malzemeleri karıştırmanın önemini anlıyorum. Ayrıca, pişirme sırasında sürekli karıştırmanın muhallebiyi topaklanmadan hazırlamak için kritik olduğunu öğrenmek güzel. İki saat buzdolabında soğutma süresi biraz uzun gibi, ama sabretmek gerektiğini biliyorum. Hindistan cevizi veya kakao ile süsleme fikri de oldukça çekici. Bu tarifin sağlıklı ve besleyici bir alternatif sunduğunu duymak, denemek için beni daha da motive ediyor. Sizce, bu muhallebiyi yaparken en çok hangi malzeme tat üzerinde fark yaratır?
Cevap yaz