Arı muhallebisi yapmayı düşündüğümde, tarifteki malzemelerin çeşitliliği beni gerçekten etkiliyor. Özellikle tereyağının eklenmesi, muhallebiyi daha zengin bir hale getirecek gibi görünüyor. Ayrıca, üzerine koyulacak fındık veya hindistan cevizinin, tatlıya lezzet katacağına inanıyorum. Sizce bu tatlıyı hazırlarken en çok hangi malzeme vurgulanmalı? Ve bu tatlının yanında en iyi hangi içeceği tercih edersiniz?
Arı muhallebisi yapmayı düşündüğümde, tarifteki malzemelerin çeşitliliği beni gerçekten etkiliyor. Özellikle tereyağının eklenmesi, muhallebiyi daha zengin bir hale getirecek gibi görünüyor. Ayrıca, üzerine koyulacak fındık veya hindistan cevizinin, tatlıya lezzet katacağına inanıyorum. Sizce bu tatlıyı hazırlarken en çok hangi malzeme vurgulanmalı? Ve bu tatlının yanında en iyi hangi içeceği tercih edersiniz?
Cevap yaz