Tahinli muhallebiyi yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Süt ve un karışımını pürüzsüz hale getirmek için neler yapıyorsunuz? Tahini eklemeden önce karışımın sıcak olması gerektiğini biliyor muydunuz? Soğutma süreciyle ilgili kabuklanmayı önlemek için streç film kullanmayı denediniz mi? Bu tatlının içine farklı aromalar eklemeyi düşündünüz mü, hangi tatları denemek istersiniz?
Tahinli muhallebiyi yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Süt ve un karışımını pürüzsüz hale getirmek için neler yapıyorsunuz? Tahini eklemeden önce karışımın sıcak olması gerektiğini biliyor muydunuz? Soğutma süreciyle ilgili kabuklanmayı önlemek için streç film kullanmayı denediniz mi? Bu tatlının içine farklı aromalar eklemeyi düşündünüz mü, hangi tatları denemek istersiniz?
Cevap yaz