Su muhallebisi hakkında yazılanları okuduktan sonra, bu tatlının yapımının ne kadar kolay olduğunu düşündüm. Süt ve mısır nişastasının birleşimi ile nasıl böyle hafif bir tatlı elde edilebileceği benim için oldukça ilginç. Ayrıca, sunum önerileriyle birlikte tatlının nasıl daha çekici hale getirileceğini öğrenmek de hoşuma gitti. Sizce su muhallebisi yaparken hangi malzeme en çok lezzet katıyor? Vanilin ya da hindistan cevizi gibi ekstra malzemeler eklemek, tadını nasıl etkiliyor?
Su muhallebisi hakkında yazılanları okuduktan sonra, bu tatlının yapımının ne kadar kolay olduğunu düşündüm. Süt ve mısır nişastasının birleşimi ile nasıl böyle hafif bir tatlı elde edilebileceği benim için oldukça ilginç. Ayrıca, sunum önerileriyle birlikte tatlının nasıl daha çekici hale getirileceğini öğrenmek de hoşuma gitti. Sizce su muhallebisi yaparken hangi malzeme en çok lezzet katıyor? Vanilin ya da hindistan cevizi gibi ekstra malzemeler eklemek, tadını nasıl etkiliyor?
Cevap yaz