Bu tarife göre pirinç unuyla muhallebi yapmak oldukça eğlenceli görünüyor. Özellikle çocuk arkadaşlarıma hazırlamak için düşünüyordum. Sütün kaynatılması ve içine şeker eklenmesi gerçekten temel bir adım gibi. Pirinç ununu sulu bir karışım haline getirip kaynayan süte yavaşça eklemek çok önemli, böylece topaklanma ihtimali azalacak. Sürekli karıştırmak, pürüzsüz bir kıvam elde etmek için pek iyi bir ipucu, pişirme süresini 10-15 dakika olarak ayarlamak da mantıklı. Vanilya ve tereyağını ekleyip karıştırdıktan sonra kaselere döküp dolapta soğutmak harika bir son adım. Tarçın serpme fikri de işe yarar, farklı meyve sosları veya çikolata sosuyla sunmak için sabırsızlanıyorum. Sonuçta, bu tarifin oldukça lezzetli ve besleyici olduğunu düşünmek çok tatmin edici. Bu tarifi denemek için motivations diyebilirim!
Bu tarife göre pirinç unuyla muhallebi yapmak oldukça eğlenceli görünüyor. Özellikle çocuk arkadaşlarıma hazırlamak için düşünüyordum. Sütün kaynatılması ve içine şeker eklenmesi gerçekten temel bir adım gibi. Pirinç ununu sulu bir karışım haline getirip kaynayan süte yavaşça eklemek çok önemli, böylece topaklanma ihtimali azalacak. Sürekli karıştırmak, pürüzsüz bir kıvam elde etmek için pek iyi bir ipucu, pişirme süresini 10-15 dakika olarak ayarlamak da mantıklı. Vanilya ve tereyağını ekleyip karıştırdıktan sonra kaselere döküp dolapta soğutmak harika bir son adım. Tarçın serpme fikri de işe yarar, farklı meyve sosları veya çikolata sosuyla sunmak için sabırsızlanıyorum. Sonuçta, bu tarifin oldukça lezzetli ve besleyici olduğunu düşünmek çok tatmin edici. Bu tarifi denemek için motivations diyebilirim!
Cevap yaz