Muhallebi yapma sürecinde pirinç ununun nasıl kullanıldığını görmek oldukça ilginç. İlk adımda sütün ve pirinç ununun karıştırılması, pürüzsüz bir kıvam elde etmek için çok önemli. Sizce bu aşamada topaklanmaları önlemek için başka bir yöntem denemek faydalı olabilir mi? Özellikle şekerin eklenmesi ve erimesi sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar da dikkat çekici. Şekerin tamamen erimesi için sürekli karıştırmanın ne kadar etkili olduğunu deneyimleyen biri olarak, bu tarz bir tarifte en çok hangi aşamanın zorlayıcı olduğunu düşünüyorsunuz? Ayrıca yağı eklerken lezzet artışı sağlamak için başka hangi malzemeleri önerirsiniz? Son olarak, muhallebiyi süslemek için tercih ettiğiniz malzemeler neler?
Muhallebi yapma sürecinde pirinç ununun nasıl kullanıldığını görmek oldukça ilginç. İlk adımda sütün ve pirinç ununun karıştırılması, pürüzsüz bir kıvam elde etmek için çok önemli. Sizce bu aşamada topaklanmaları önlemek için başka bir yöntem denemek faydalı olabilir mi? Özellikle şekerin eklenmesi ve erimesi sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar da dikkat çekici. Şekerin tamamen erimesi için sürekli karıştırmanın ne kadar etkili olduğunu deneyimleyen biri olarak, bu tarz bir tarifte en çok hangi aşamanın zorlayıcı olduğunu düşünüyorsunuz? Ayrıca yağı eklerken lezzet artışı sağlamak için başka hangi malzemeleri önerirsiniz? Son olarak, muhallebiyi süslemek için tercih ettiğiniz malzemeler neler?
Cevap yaz