Krem şantili muhallebiyi yaparken hangi adımların en önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Özellikle süt ve şekerin karıştırılmasıyla başlayan süreçte, şekerin tamamen erimesi sağlanmadan diğer malzemeleri eklemek, muhallebiyi nasıl etkiler? Ayrıca, krem şantiyi hazırlarken kıvamı tutturmak için ne kadar çırpma süresi gerektiğini merak ediyorum. Bu tarifteki meyve ve çikolata süslemeleri, tatlıya nasıl bir katkı sağlıyor sizce?
Krem şantili muhallebiyi yaparken hangi adımların en önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Özellikle süt ve şekerin karıştırılmasıyla başlayan süreçte, şekerin tamamen erimesi sağlanmadan diğer malzemeleri eklemek, muhallebiyi nasıl etkiler? Ayrıca, krem şantiyi hazırlarken kıvamı tutturmak için ne kadar çırpma süresi gerektiğini merak ediyorum. Bu tarifteki meyve ve çikolata süslemeleri, tatlıya nasıl bir katkı sağlıyor sizce?
Cevap yaz