Kemalpaşa muhallebisini ilk kez yapmayı düşünüyorum. Tarifin detayları oldukça net görünüyor. Özellikle irmik kullanılması ve sütle birleşmesi, yumuşak bir doku elde edeceğimi düşündürüyor. Tereyağının eklenmesi de muhallebiyi zenginleştirecek gibi. Hindistan cevizi ile süslemek de güzel bir dokunuş. Yanında Türk kahvesi ya da çay ile sunulması önerisi, misafirlerim için hoş bir ikram olabilir. Besin değerleri açısından da zengin bir tatlı olması, ailem için sağlıklı bir alternatif sunduğundan dolayı beni mutlu ediyor. Bu tarifi denediğimde, tadına bakma fırsatım olursa, sonuçları paylaşmayı çok isterim. Başka önerileriniz var mı?
Kemalpaşa muhallebisini ilk kez yapmayı düşünüyorum. Tarifin detayları oldukça net görünüyor. Özellikle irmik kullanılması ve sütle birleşmesi, yumuşak bir doku elde edeceğimi düşündürüyor. Tereyağının eklenmesi de muhallebiyi zenginleştirecek gibi. Hindistan cevizi ile süslemek de güzel bir dokunuş. Yanında Türk kahvesi ya da çay ile sunulması önerisi, misafirlerim için hoş bir ikram olabilir. Besin değerleri açısından da zengin bir tatlı olması, ailem için sağlıklı bir alternatif sunduğundan dolayı beni mutlu ediyor. Bu tarifi denediğimde, tadına bakma fırsatım olursa, sonuçları paylaşmayı çok isterim. Başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz