Kayısılı muhallebiyi yapmak için adımları takip etmek gerçekten kolay görünüyor. Özellikle yaz aylarında serinletici bir tatlı arayışında olanlar için harika bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Kayısıların taze veya kuru olarak kullanılabilmesi de güzel bir alternatif sunuyor. Peki, kayısıların olgun ve tatlı olmasına dikkat etmek gerektiği belirtilmiş. Sizce bu, tatlının lezzetini ne kadar etkiler? Ayrıca, muhallebiyi sunarken üzerini süslemek için önerilen malzemeler arasında hindistan cevizi ve kuruyemişlerin eklenmesi hoş bir detay, denemek ister misiniz?
Kayısılı muhallebiyi yapmak için adımları takip etmek gerçekten kolay görünüyor. Özellikle yaz aylarında serinletici bir tatlı arayışında olanlar için harika bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Kayısıların taze veya kuru olarak kullanılabilmesi de güzel bir alternatif sunuyor. Peki, kayısıların olgun ve tatlı olmasına dikkat etmek gerektiği belirtilmiş. Sizce bu, tatlının lezzetini ne kadar etkiler? Ayrıca, muhallebiyi sunarken üzerini süslemek için önerilen malzemeler arasında hindistan cevizi ve kuruyemişlerin eklenmesi hoş bir detay, denemek ister misiniz?
Cevap yaz