Bu bisküvi tozlu muhallebiyi yapma süreci oldukça keyifli görünüyor! Özellikle çocuklar için mükemmel bir tatlı alternatifi olması harika. Süt, un ve nişasta karışımını pişirirken topaklanmaması için sürekli karıştırmak gerçekten önemli bir adım. Peki, bisküvileri ezmek için hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Merdane mi, yoksa ağırlık mı kullanmak daha pratik geliyor? Ayrıca, bisküvi türlerinin tatlıya katacağı farklı lezzetler hakkında düşündünüz mü? Kakaolu bisküvilerle denemek ilginç olabilir!
Bu bisküvi tozlu muhallebiyi yapma süreci oldukça keyifli görünüyor! Özellikle çocuklar için mükemmel bir tatlı alternatifi olması harika. Süt, un ve nişasta karışımını pişirirken topaklanmaması için sürekli karıştırmak gerçekten önemli bir adım. Peki, bisküvileri ezmek için hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Merdane mi, yoksa ağırlık mı kullanmak daha pratik geliyor? Ayrıca, bisküvi türlerinin tatlıya katacağı farklı lezzetler hakkında düşündünüz mü? Kakaolu bisküvilerle denemek ilginç olabilir!
Cevap yaz