Muhallebi yapımında nişasta kullanmadan nasıl bir lezzet elde edilebildiğini merak ettim. Özellikle nişasta intoleransı olanlar için harika bir alternatif gibi görünüyor. Tarifteki adımlar oldukça basit, ama un kullanımı ile kıvamı nasıl ayarladığınızı öğrenmek ilginç. Vanilin ekleyerek tat ve aroma katmak da güzel bir detay. Peki, başka hangi malzemelerle denemeler yapmayı düşünüyorsunuz? Kakao ya da meyve eklemek dışında başka önerileriniz var mı?
Muhallebi yapımında nişasta kullanmadan nasıl bir lezzet elde edilebildiğini merak ettim. Özellikle nişasta intoleransı olanlar için harika bir alternatif gibi görünüyor. Tarifteki adımlar oldukça basit, ama un kullanımı ile kıvamı nasıl ayarladığınızı öğrenmek ilginç. Vanilin ekleyerek tat ve aroma katmak da güzel bir detay. Peki, başka hangi malzemelerle denemeler yapmayı düşünüyorsunuz? Kakao ya da meyve eklemek dışında başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz