Süslü muhallebili kadayıf tatlısını yapmayı düşündüğünüzde hangi aşamada en çok zorlandınız? Kadayifin erimeden düzgün bir şekilde pişmesi, muhallebiyi kıvamında tutmak veya tatlının sunumu konusunda mı? Özellikle misafirler için hazırlarken hangi detaylara dikkat ettiniz? Bu tatlının hafifliği ve lezzeti gerçekten mükemmel, peki sizce hangi malzeme tatlıya en fazla katkıyı sağlıyor?
Süslü muhallebili kadayıf tatlısını yapmayı düşündüğünüzde hangi aşamada en çok zorlandınız? Kadayifin erimeden düzgün bir şekilde pişmesi, muhallebiyi kıvamında tutmak veya tatlının sunumu konusunda mı? Özellikle misafirler için hazırlarken hangi detaylara dikkat ettiniz? Bu tatlının hafifliği ve lezzeti gerçekten mükemmel, peki sizce hangi malzeme tatlıya en fazla katkıyı sağlıyor?
Cevap yaz