Süt kremalı muhallebiyi denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle çocuklar için harika bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Tarifteki adımlar oldukça açık ve pratik görünüyor. Krema eklenmesi, muhallebiyi nasıl daha kremamsı hale getiriyor merak ediyorum. Buzdolabında bekletmek de kesinlikle lezzetini artıracak gibi. Sizce üzerine hangi süslemeleri eklemek daha iyi olur? Tarçın mı yoksa fındık mı tercih edersiniz?
Süt kremalı muhallebiyi denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle çocuklar için harika bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Tarifteki adımlar oldukça açık ve pratik görünüyor. Krema eklenmesi, muhallebiyi nasıl daha kremamsı hale getiriyor merak ediyorum. Buzdolabında bekletmek de kesinlikle lezzetini artıracak gibi. Sizce üzerine hangi süslemeleri eklemek daha iyi olur? Tarçın mı yoksa fındık mı tercih edersiniz?
Cevap yaz