Revani tatlısının üstü muhallebili olmalı mı, gerçekten de herkesin damak zevkine göre değişen bir tartışma konusu. Benim deneyimlerime göre, muhallebinin eklenmesi revaniye farklı bir doku ve lezzet katıyor. Özellikle kremsi yapısı sayesinde tatlıyı daha zengin hale getiriyor. Ama bazıları geleneksel revaniyi tercih edebilir. Peki, sizce muhallebili revani yapmanın avantajları ve dezavantajları neler? Zaman alıcı olması ya da kalori miktarının artması gibi dezavantajlar bunu gölgede bırakıyor mu?
Revani tatlısının üstü muhallebili olmalı mı, gerçekten de herkesin damak zevkine göre değişen bir tartışma konusu. Benim deneyimlerime göre, muhallebinin eklenmesi revaniye farklı bir doku ve lezzet katıyor. Özellikle kremsi yapısı sayesinde tatlıyı daha zengin hale getiriyor. Ama bazıları geleneksel revaniyi tercih edebilir. Peki, sizce muhallebili revani yapmanın avantajları ve dezavantajları neler? Zaman alıcı olması ya da kalori miktarının artması gibi dezavantajlar bunu gölgede bırakıyor mu?
Cevap yaz