Muhallebili sade kek yaparken özellikle muhallebiyi dökmeden önce soğutmanın ne kadar önemli olduğunu deneyimlemiş biri olarak, bu adımı atlamamak gerektiğini söyleyebilirim. Sıcak muhallebi kekin yapısını bozabiliyor. Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kürdan batırmak da gerçekten etkili bir yöntem. Kekin kabarması için hamuru çırparken dikkatli olmak da çok önemli. Peki, bu tarifle yaparken en çok hangi malzeme sizi zorladı?
Muhallebili sade kek yaparken özellikle muhallebiyi dökmeden önce soğutmanın ne kadar önemli olduğunu deneyimlemiş biri olarak, bu adımı atlamamak gerektiğini söyleyebilirim. Sıcak muhallebi kekin yapısını bozabiliyor. Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kürdan batırmak da gerçekten etkili bir yöntem. Kekin kabarması için hamuru çırparken dikkatli olmak da çok önemli. Peki, bu tarifle yaparken en çok hangi malzeme sizi zorladı?
Cevap yaz