Muhallebili kadayıf tatlısını yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Kadayfın çıtırlığını sağlamak için tereyağını ne kadar eritmek gerektiği konusunda tereddüt mü yaşıyorsunuz? Yoksa muhallebiyi pişirirken kıvamını tutturmakta mı zorluk çekiyorsunuz? Krem şantiyi eklerken dikkat etmeniz gereken noktalar neler? Sonunda ortaya çıkan lezzeti görünce tüm bu çabalarınıza değdi mi?
Muhallebili kadayıf tatlısını yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Kadayfın çıtırlığını sağlamak için tereyağını ne kadar eritmek gerektiği konusunda tereddüt mü yaşıyorsunuz? Yoksa muhallebiyi pişirirken kıvamını tutturmakta mı zorluk çekiyorsunuz? Krem şantiyi eklerken dikkat etmeniz gereken noktalar neler? Sonunda ortaya çıkan lezzeti görünce tüm bu çabalarınıza değdi mi?
Cevap yaz