Muhallebili kadayıfı yaparken en çok dikkat etmem gereken şey, kadayıfın fırında güzelce kızarması. Önceden ısıtılmış fırında pişirmek gerçekten önemli mi? Ayrıca, muhallebiyi kadayıfın üzerine dökerken sıcak olmasına dikkat etmem gerektiğini okudum. Peki, bu sıcaklık gerçekten lezzeti etkiliyor mu? Bir de, muhallebili kadayıfın yanına en iyi ne gider, Türk kahvesi dışında öneriniz var mı?
Muhallebili kadayıfı yaparken en çok dikkat etmem gereken şey, kadayıfın fırında güzelce kızarması. Önceden ısıtılmış fırında pişirmek gerçekten önemli mi? Ayrıca, muhallebiyi kadayıfın üzerine dökerken sıcak olmasına dikkat etmem gerektiğini okudum. Peki, bu sıcaklık gerçekten lezzeti etkiliyor mu? Bir de, muhallebili kadayıfın yanına en iyi ne gider, Türk kahvesi dışında öneriniz var mı?
Cevap yaz