Muhallebi yaparken hangi tür nişastayı kullanmanın daha iyi olduğunu düşündünüz mü? Mısır nişastasının pürüzsüz ve krema kıvamı sağladığını duydum ama buğday nişastasının daha yoğun bir kıvam verdiği de söyleniyor. Gluten intoleransım olduğu için mısır nişastasını tercih etmem gerektiğini düşünüyorum. Patates nişastasının muhallebiyi daha parlak hale getirdiğini ama fiyatının yüksek olduğunu öğrenince, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, pirinç nişastasının hafif ve yumuşak bir kıvam sağladığı bilgisini de göz önünde bulundurarak, hangi nişastayı tercih edersiniz?
Muhallebi yaparken hangi tür nişastayı kullanmanın daha iyi olduğunu düşündünüz mü? Mısır nişastasının pürüzsüz ve krema kıvamı sağladığını duydum ama buğday nişastasının daha yoğun bir kıvam verdiği de söyleniyor. Gluten intoleransım olduğu için mısır nişastasını tercih etmem gerektiğini düşünüyorum. Patates nişastasının muhallebiyi daha parlak hale getirdiğini ama fiyatının yüksek olduğunu öğrenince, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, pirinç nişastasının hafif ve yumuşak bir kıvam sağladığı bilgisini de göz önünde bulundurarak, hangi nişastayı tercih edersiniz?
Cevap yaz