Kavrulmuş muhallebili kadayıf tarifini okuduktan sonra aklımda bazı sorular oluştu. Öncelikle, kadayıfı fırında pişirirken her iki tarafını da eşit pişirmek için bir yöntem var mı? Ayrıca, muhallebiyi yaparken kıvamını nasıl tam ayarlayabilirim? Un ve nişasta oranı konusunda bir öneriniz var mı? Son olarak, tatlının üzerine dökülen şerbetin nasıl bir tarifle yapılması gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz?
Kavrulmuş muhallebili kadayıf tarifini okuduktan sonra aklımda bazı sorular oluştu. Öncelikle, kadayıfı fırında pişirirken her iki tarafını da eşit pişirmek için bir yöntem var mı? Ayrıca, muhallebiyi yaparken kıvamını nasıl tam ayarlayabilirim? Un ve nişasta oranı konusunda bir öneriniz var mı? Son olarak, tatlının üzerine dökülen şerbetin nasıl bir tarifle yapılması gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz