Kalpte irmikli muhallebi yapma sürecini okuduktan sonra, gerçekten de çok pratik ve lezzetli bir tatlı olduğunu düşünüyorum. Süt ve irmiği karıştırarak pişirmek, ne kadar basit görünüyor ama muhallebiyi kalıba dökmeden önce dikkat edilmesi gereken noktalar da var. Özellikle kalıpları ıslatmanın önemini vurgulamanız çok faydalı. Buzdolabında soğutma süresi de sabır gerektiriyor ama sonuçta ortaya çıkacak olan estetik görüntü ve tat, kesinlikle beklemeye değer. Krem şanti ya da meyve dilimleri ile süslemek de harika bir fikir. Bu tarifle denemelere başlayacak mıyım, çok merak ediyorum!
Kalpte irmikli muhallebi yapma sürecini okuduktan sonra, gerçekten de çok pratik ve lezzetli bir tatlı olduğunu düşünüyorum. Süt ve irmiği karıştırarak pişirmek, ne kadar basit görünüyor ama muhallebiyi kalıba dökmeden önce dikkat edilmesi gereken noktalar da var. Özellikle kalıpları ıslatmanın önemini vurgulamanız çok faydalı. Buzdolabında soğutma süresi de sabır gerektiriyor ama sonuçta ortaya çıkacak olan estetik görüntü ve tat, kesinlikle beklemeye değer. Krem şanti ya da meyve dilimleri ile süslemek de harika bir fikir. Bu tarifle denemelere başlayacak mıyım, çok merak ediyorum!
Cevap yaz