Fırında muhallebisi kıvamında sütlaç tarifini denemek isteyen biri olarak, bu tatlının nasıl bu kadar sevildiğini merak ediyorum. Fırında pişirmenin, geleneksel sütlaçtan farklı olarak, lezzetine ve kıvamına ne kadar katkı sağladığını düşündünüz mü? Özellikle pirinçlerin iyi yıkanmasının tatlıya etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir de sütlaç piştikten sonra soğutulmasının kısmen kıvamı artırdığı yazıyor, bunu denedikten sonraki sonuçları merak ediyorum. Sizce hangi kuruyemişlerin eklenmesi bu tatlının lezzetini daha da artırır?
Fırında muhallebisi kıvamında sütlaç tarifini denemek isteyen biri olarak, bu tatlının nasıl bu kadar sevildiğini merak ediyorum. Fırında pişirmenin, geleneksel sütlaçtan farklı olarak, lezzetine ve kıvamına ne kadar katkı sağladığını düşündünüz mü? Özellikle pirinçlerin iyi yıkanmasının tatlıya etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir de sütlaç piştikten sonra soğutulmasının kısmen kıvamı artırdığı yazıyor, bunu denedikten sonraki sonuçları merak ediyorum. Sizce hangi kuruyemişlerin eklenmesi bu tatlının lezzetini daha da artırır?
Cevap yaz