Muhallebi yapmayı düşündüğümde, ilk aklıma gelen şey bu tarife göz atmaktı. 3 su bardağı süt ile hazırlanan muhallebi hem basit hem de oldukça lezzetli bir tatlı. Un ve nişasta karışımını yaparken dikkat edilmesi gereken şey, pürüzsüz bir kıvam elde etmek. Ayrıca ocakta pişirirken sürekli karıştırmak, muhallebiyi daha kremsi yapacaktır. Servis aşaması da şaşırtıcı şekilde eğlenceli, üzerine isteğe bağlı süslemeler eklemek, tatlıyı daha da cazip hale getiriyor. Kendi dokunuşlarımı ekleyerek, sağlıklı bir alternatif yaratma imkanım olduğunu bilmek ise oldukça keyifli! Dolapta birkaç saat beklettikten sonra, misafirlerime ikram edeceğim. Umarım herkes beğenir!
Muhallebi yapmayı düşündüğümde, ilk aklıma gelen şey bu tarife göz atmaktı. 3 su bardağı süt ile hazırlanan muhallebi hem basit hem de oldukça lezzetli bir tatlı. Un ve nişasta karışımını yaparken dikkat edilmesi gereken şey, pürüzsüz bir kıvam elde etmek. Ayrıca ocakta pişirirken sürekli karıştırmak, muhallebiyi daha kremsi yapacaktır. Servis aşaması da şaşırtıcı şekilde eğlenceli, üzerine isteğe bağlı süslemeler eklemek, tatlıyı daha da cazip hale getiriyor. Kendi dokunuşlarımı ekleyerek, sağlıklı bir alternatif yaratma imkanım olduğunu bilmek ise oldukça keyifli! Dolapta birkaç saat beklettikten sonra, misafirlerime ikram edeceğim. Umarım herkes beğenir!
Cevap yaz