Viçne reçelli muhallebiyi yaparken, viçne reçelinin o eşsiz tadı gerçekten de muhallebiyi zenginleştiriyor mu? Ben de evde denemek istiyorum, acaba muhallebiyi yaparken pirinç ununu eklediğimde topaklanmaması için nasıl bir teknik izlemeliyim? Ayrıca, tereyağı eklemek isteğe bağlı demişsiniz, ben bu tarifte tereyağı kullanmadan da lezzetli bir sonuç alabilir miyim? Soğutma aşamasında buzdolabında ne kadar bekletmek yeterli olur? Bu sorularımın yanıtları benim için çok önemli, şimdiden teşekkürler!
Viçne reçelli muhallebiyi yaparken, viçne reçelinin o eşsiz tadı gerçekten de muhallebiyi zenginleştiriyor mu? Ben de evde denemek istiyorum, acaba muhallebiyi yaparken pirinç ununu eklediğimde topaklanmaması için nasıl bir teknik izlemeliyim? Ayrıca, tereyağı eklemek isteğe bağlı demişsiniz, ben bu tarifte tereyağı kullanmadan da lezzetli bir sonuç alabilir miyim? Soğutma aşamasında buzdolabında ne kadar bekletmek yeterli olur? Bu sorularımın yanıtları benim için çok önemli, şimdiden teşekkürler!
Cevap yaz