Tel sehriyeli muhallebili tatlının hazırlanışı oldukça keyifli görünüyor. Kavrulmuş tel şehriyenin muhallebi ile buluşması nasıl bir tat dengesi sağlıyor merak ediyorum. Özellikle muhallebiyi yaparken nişasta miktarını damak tadına göre ayarlamak çok önemli gibi. Peki, bu tatlının sunumunu yaparken farklı malzemeler eklemek gerçekten lezzeti nasıl etkiliyor? Antep fıstığı veya hindistan cevizi ile süslemek dışında başka önerilerin var mı?
Tel sehriyeli muhallebili tatlının hazırlanışı oldukça keyifli görünüyor. Kavrulmuş tel şehriyenin muhallebi ile buluşması nasıl bir tat dengesi sağlıyor merak ediyorum. Özellikle muhallebiyi yaparken nişasta miktarını damak tadına göre ayarlamak çok önemli gibi. Peki, bu tatlının sunumunu yaparken farklı malzemeler eklemek gerçekten lezzeti nasıl etkiliyor? Antep fıstığı veya hindistan cevizi ile süslemek dışında başka önerilerin var mı?
Cevap yaz