Tek kişilik muhallebiyi ilk defa denemek istiyorum. Malzemeler oldukça basit görünüyor ama nişastayı pürüzsüz hale getirmek için sütle açma kısmı beni düşündürüyor. Acaba bu aşamada dikkat etmem gereken başka bir şey var mı? Ayrıca, vanilin eklemek isteğe bağlıymış, ben vanilin kullanmayı düşünmüyorum, bu durumda tadı nasıl etkiler? Soğutma sırasında muhallebiye kapak kapatmanın önemini anladım, ama buzdolabında ne kadar bekletmek en ideali? Sevdiklerimle paylaşmak için hazır olmasını dört gözle bekliyorum!
Tek kişilik muhallebiyi ilk defa denemek istiyorum. Malzemeler oldukça basit görünüyor ama nişastayı pürüzsüz hale getirmek için sütle açma kısmı beni düşündürüyor. Acaba bu aşamada dikkat etmem gereken başka bir şey var mı? Ayrıca, vanilin eklemek isteğe bağlıymış, ben vanilin kullanmayı düşünmüyorum, bu durumda tadı nasıl etkiler? Soğutma sırasında muhallebiye kapak kapatmanın önemini anladım, ama buzdolabında ne kadar bekletmek en ideali? Sevdiklerimle paylaşmak için hazır olmasını dört gözle bekliyorum!
Cevap yaz