Sütsüz muhallebiyi yapmayı düşündüğünüzde aklınıza gelen ilk adım ne olmalı? Malzemeleri hazırlamak mı yoksa alternatif süt kullanmak mı? Mesela, sütsüz muhallebiyi yaparken badem sütü kullanmayı denediniz mi? Bu tatlıyı yapmak için kullandığınız malzemelerin birbirini nasıl tamamlayacağını düşündünüz mü? Ayrıca, muhallebiyi hazırlarken dikkat ettiğiniz püf noktaları neler? Örneğin, nişasta ve unun topaklanmaması için hangi yöntemi uyguluyorsunuz? Son olarak, muhallebiyi servisten önce üzerine ekleyeceğiniz süslemeler konusunda hangi yenilikleri denemeyi düşünüyorsunuz?
Sütsüz muhallebiyi yapmayı düşündüğünüzde aklınıza gelen ilk adım ne olmalı? Malzemeleri hazırlamak mı yoksa alternatif süt kullanmak mı? Mesela, sütsüz muhallebiyi yaparken badem sütü kullanmayı denediniz mi? Bu tatlıyı yapmak için kullandığınız malzemelerin birbirini nasıl tamamlayacağını düşündünüz mü? Ayrıca, muhallebiyi hazırlarken dikkat ettiğiniz püf noktaları neler? Örneğin, nişasta ve unun topaklanmaması için hangi yöntemi uyguluyorsunuz? Son olarak, muhallebiyi servisten önce üzerine ekleyeceğiniz süslemeler konusunda hangi yenilikleri denemeyi düşünüyorsunuz?
Cevap yaz