Muhallebili tatlıyı yaparken özellikle muhallebiyi hazırlama aşamasında nelere dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Kıvamını tam tutturmak için süt ve un oranını nasıl ayarlamak gerekiyor? Ayrıca, tatlının üzerine ekleyeceğimiz hindistan cevizi ile bisküvi katmanının lezzet dengesi nasıl olmalı? Bu aşamalarda yaptığınız herhangi bir değişiklik ya da öneri var mı?
Muhallebili tatlıyı yaparken özellikle muhallebiyi hazırlama aşamasında nelere dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Kıvamını tam tutturmak için süt ve un oranını nasıl ayarlamak gerekiyor? Ayrıca, tatlının üzerine ekleyeceğimiz hindistan cevizi ile bisküvi katmanının lezzet dengesi nasıl olmalı? Bu aşamalarda yaptığınız herhangi bir değişiklik ya da öneri var mı?
Cevap yaz