Muhallebili kadayıf bardakta yaparken, kadayıfın kavrulma aşaması bence en kritik noktalardan biri. Kadayfı ne kadar iyi kavurursak, o kadar lezzetli bir tatlı elde ederiz. Peki, kadayıfın rengi altın sarısına ulaşana kadar kavrulması gerektiği bilgisi sizin için ne ifade ediyor? Eğer daha yoğun bir tat arıyorsanız kakao eklemeyi denemek harika bir fikir gibi görünüyor. Bu tatlıyı yaparken hangi aşamada en çok zorlandınız? Sunum aşamasında çikolata sosu veya karamel sos eklemek, tatlının estetiğini artırıyor. Sizin için sunum ne kadar önemli?
Muhallebili kadayıf bardakta yaparken, kadayıfın kavrulma aşaması bence en kritik noktalardan biri. Kadayfı ne kadar iyi kavurursak, o kadar lezzetli bir tatlı elde ederiz. Peki, kadayıfın rengi altın sarısına ulaşana kadar kavrulması gerektiği bilgisi sizin için ne ifade ediyor? Eğer daha yoğun bir tat arıyorsanız kakao eklemeyi denemek harika bir fikir gibi görünüyor. Bu tatlıyı yaparken hangi aşamada en çok zorlandınız? Sunum aşamasında çikolata sosu veya karamel sos eklemek, tatlının estetiğini artırıyor. Sizin için sunum ne kadar önemli?
Cevap yaz