Hazır kadayıfla muhallebi tatlısını yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Özellikle kadayıfların düzgün bir şekilde ayrılması ve pişirilmesi konusunda herhangi bir ipucu paylaşabilir misiniz? Muhallebinin kıvamını tutturmak da bazen zorlayıcı olabiliyor. Bu aşamada dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Şerbeti tatlıya eklerken de bazı püf noktaları var mı?
Hazır kadayıfla muhallebi tatlısını yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Özellikle kadayıfların düzgün bir şekilde ayrılması ve pişirilmesi konusunda herhangi bir ipucu paylaşabilir misiniz? Muhallebinin kıvamını tutturmak da bazen zorlayıcı olabiliyor. Bu aşamada dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Şerbeti tatlıya eklerken de bazı püf noktaları var mı?
Cevap yaz