Muhallebili tatlı yapımını öğrendiğimde, hazır baklava yufkasının kullanılması aklıma harika bir fikir gibi geldi. Acaba bu tatlıyı yaparken muhallebiyi tam kıvamında pişirebilir miyim? Yufkaları katlarken dikkat etmem gereken başka bir nokta var mı? Ayrıca, şerbetli sevenler için tatlının üzerine dökülen şerbetin lezzeti nasıl olur? Yani, bu tatlıyı denedikten sonra sevdiklerimden nasıl bir geri dönüş alırım, merak ediyorum.
Muhallebili tatlı yapımını öğrendiğimde, hazır baklava yufkasının kullanılması aklıma harika bir fikir gibi geldi. Acaba bu tatlıyı yaparken muhallebiyi tam kıvamında pişirebilir miyim? Yufkaları katlarken dikkat etmem gereken başka bir nokta var mı? Ayrıca, şerbetli sevenler için tatlının üzerine dökülen şerbetin lezzeti nasıl olur? Yani, bu tatlıyı denedikten sonra sevdiklerimden nasıl bir geri dönüş alırım, merak ediyorum.
Cevap yaz